Номера: 200 грн с человека

Posted by Admin on August 3, 2011
Filed under Uncategorized | Comments (12)

Домик на 2-х человек + 1 место. С одного человека - 200 грн/сут + 1 место - 100 грн/сут.

 

Ресторан: меню, цена

Posted by Admin on August 3, 2011
Filed under
Uncategorized |
Comments (12)

В оригинальном ресторане в виде традиционной хижины вас удивят не только названия блюд как, например, бограч, човлент, банош, гурка, кнедлики, кремзлики, но и их неповторимый вкус.

 
                             Назва блюд
ВИхIд
Цена

 

ПЕРШЕ

1. Бограч на м’ясі (яловичина)
250/50
30-00
3. Борщ закарпатський
250/50
26-00
6. Капусняк закарпатський
250/50
26-00
7. Човлент по-закарпатськи
250/50
34-00
ДРУГЕ
1. Банош (з бринзою, шкварками)
250/50
36-00
2. Піджарка зі свинини
75/25
26-00
3. Лоці з цибулею
100
20-00
6. Ковбаска домашня
100
20-00
7. Гурка закарпатська
100
18-00
13. Плов із свининою
150/50
22-00
14. Голубці з м’ясом
200/75
26-00
15. Яєчня
2/0.50
15-00
СалатИ
1. Капуста свіжа
100
14-00
2. Квашена капуста
200
12-00
3. Огірки свіжі
200
17-00
4. Помідори свіжі
200
17-00
5. Солені огірки
100
12-00
6. Буряк з хроном
100
12-00
7. З крабовими паличками
100
14-00
8. Редиска з цибулею
200
17-00
9. Салат "Олів’є"
100
14-00
МяснI блюда
1. Асорті м’ясне (шинка, сир, рулет, яловичина, ковбаса копчена)
250/50
36-00
2. Язик копчений
100
17-00
3. Сало свіже українське
100
11-50
мучнI Блюда
1. Млинці з сиром
250
14-50
2. Млинці з м’ясом
250
16-50
4. Вареники з начинкою
300
16-00
5. Кремзлики з сметаною
250/50
17-00
6. Кнедлики з соусом
150/50
16-50
7. Сир фрі
100
14-00

ПІСНЕ МЕНЮ

Кухня Франція
1. Суп з білих грибів 250 27-00
2. Суп-крем з шпинату і базиліка 250 63-00
3. Суп-крем з креветок 300 55-00
4. Тофу «по Тайськи» 280 93-00
5. Баклажан фарширований рататуєм 350/65 54-00
6. Мікс з капусти та коралових грибів 180 47-00
7. Печінка з яблуками 240/50/10 48-00
8. Окунь, Форель з овочам 220/65/70 49-00
9. Лапки жаби у фритюрі з овочами 200/50 76-00
10. Виноградні равлики з молодою картоплею 250/150 69-00
11. Качині грудоньки з соусом 250/50 55-00

ПРИЄМНОГО ВІДПОЧИНКУ!!!

     

Кухня Європи

Страви з Телятини:
1. Стейк «Марсель» 200/50 51-00
2. Ростбіф «Ніжний» 400/50 87-00
3. Медальйон з телятини 200 44-00
4. Телятина в грибному соусі 250 49-00
5. Біфштекс натуральний з цибулею 160 39-00
6. Телятина з чорносливом 200 41-00
7. Лангет натуральний 150 37-00
8. М'ясо відварне з соусом 200 41-00
9. Фарширована яловичина по-чеські 230 45-00
10. Біфштекс з бананами 200 40-00
11. М'ясо відварне запечене 200 43-00
12. Вирізка в гірчичному соусі 200 47-00
13. Ребра в медовому соусі - (смачно)!!! 300 39-00
14. М'ясо оригінальне «Подих струмка».  Для цінителів оригінального! 300 49-00
     
СТРАВИ ЗІ СВИНИНИ
1. М'ясо зі свинини в гірчичному соус 200/50 45-00
2. Медальйон з естрагоном 200/50 43-00
3. Ескалоп натуральний 150 34-00
4. Відбивна в сухарях 180 36-00
5. Корейка з грибами 200/30 41-00
6. Корейка з чорносливом і горіхами 200/50 47-00
7. Биток по-київські з часником 150 51-00
8. М'ясо по-французьки 200 27-00
ПРИЕМНОГО ВІДПОЧИНКУ!!!
МИ, РАДІ, ПРИЄМНО ДИВУВАТИ, ВАС.
     
РИБНІ БЛЮДА
1. Биток з сома 150 26-00
2. Форель фарширована 200 57-00
3. Форель «Марта» 200 68-00
4. Форель з креветками 200 59-00
5. Форель по-царські 200 60-00
6. Форель під польським соусом 100/30 28-00
7. Лосось «Канкан» 150 34-00
8. Судак запечений з овочами 250 39-00
9. Судак з грибами і раками 250 51-00
10. Сьомга відварена під польським соусом 130/50 44-00
11. Сьомга запечена під соусом 175/50 53-00
12. Щука в гірчиці варена (жарена) 130/30 36-00
13. Щука тушкована в сметані з хріном 200 43-00
14. Карп жарений 150 27-00
     
БЛЮДА З КУРКИ
1. Філе куряче: 150 25-00
2. Курка «Клерк»: 230 35-00
3. Крила в гострому соусі: 100 13-00
4. Курчата «Табака»: 100 15-00
5. Куряче філе фаршировані з шинкою і сиром: 100 17-00
6. Курка під апельсиновим соусом: 180 31-00
7. Печеня з куркою (Жаркое с курицей): 320 42-00
8. Куряча скибочка в соусі «Південний»: 100 14-00
     
МЕНЮ: ГРИЛЬ
1.Овочі на мангалі 100 14-00
2.Шашлик Форелі 100 28-00
3.Шашлик Сома 100 24-00
4.Шашлик з телятини 100 17-00
5.Шашлик з свинини 100 19-00
6.Шашлик з ягня 100 25-00
7.Шашлик з курочки 100 15-00
8.Шашлик з ошийка 100 21-00
9.Стейк зі свинини на кістці 200 43-00
10.Стейк Форелі 200 54-00
11.Стейк телячий 200 40-00
12.Стейк курки 180 30-00
13.Ковбаски на мангалі 250 37-00
14.Стейк Лосося 200 55-00
15.Стейк печінки 180 37-00
16.Привал Мисливця 400 98-00
17. Лаваш,( Хліб) 0.50 2-00
СОУСИ КУХНІ
1. Майонез 50 9-00
2. Кетчуп 50 9-00
3. Гірчиця 50 9-00
4. Соус з часником 50 9-00
5. Соус Тар-Тар 50 9-00
6. Хрін 50 9-00
7. Соус медовий 50 9-00
8. Соус гірчичний 50 9-00
9. Хрін зі сметаною 50 9-00
10.Соус від Шеф-кухаря 50 9-00
     

ГАРНІРИ ДО ДРУГИХ СТРАВ

1. Відварена картопля 150 11-00
2. Картопля Фрі 150 14-00
3. Картопля по-домашньому з салом та цибулею, (часником) 200 25-00
4. Фарширована картопля в грибному соусі
200/75/50
32-00
4. Картопля печена 150 19-00
5. Рис 150 10-00
6. Рис «Ризотто» (з овочами) 200 21-00
7. Рис з чорносливом 180 19-50
8. Відварені овочі під сиром 200 18-00
9. Спагетті під сиром 200 17-00
10. Спагетті «Гратан» 220 34-00
11. Спагетті «Балоньез» 220 31-00
12. Пельмені з маслом 150 21-00
13. Пельмені жарені 150 19-50
14. Пельмені запечені під сиром «Едем» 200 27-00
15. Гарячий овочевий салат 200 35-00

 

ПРИЄМНОГО ВІДПОЧИНКУ!!!
АДМІНІСТРАЦІЯ КОМПЛЕКСУ : «ПОДИХ СТРУМКА»

Наши предложения

Posted by Admin on August 3, 2011
Filed under Uncategorized | Comments (12)

Бограч, кремзлики, банош, гурка, кнедлики,  човлент...

Читать дальше

видео: замок "поланок"

Posted by Admin on August 3, 2007
Filed under Uncategorized | Comments (12)

Подобных Мукачевскому замку в Европе осталось не более пяти. Здесь до сих пор витает рыцарский дух, местные жители помнят старинные легенды и твердо верят, что эта неприступная крепость переживет еще много поколений.

Читать дальше

Фоторепортаж

Posted by Admin on August 3, 2007
Filed under Uncategorized | Comments (12)

Живописные горные виды, бурные реки, склоны и т.п.

Читать дальше

традиции карпат

Posted by Admin on August 3, 2007
Filed under Uncategorized | Comments (12)

Знаете ли вы как провожают на полонину, какие особенности Гуцульской свадьбы, как празднуют Рождество в Карпатах, чем  отличается Пасха на Гуцульщине...

Читать дальше

  

Сайт управляется системой uCoz