Номера: 200 грн с человека
Ресторан: меню, цена
Posted by Admin on August 3, 2011
Filed under Uncategorized |
Comments (12)
В оригинальном ресторане в виде традиционной хижины вас удивят не только названия блюд как, например, бограч, човлент, банош, гурка, кнедлики, кремзлики, но и их неповторимый вкус.
ПЕРШЕ
ПІСНЕ
МЕНЮ
ПРИЄМНОГО
ВІДПОЧИНКУ!!!
Кухня Європи
ГАРНІРИ
ДО ДРУГИХ СТРАВ
ПРИЄМНОГО ВІДПОЧИНКУ!!!
1.
Бограч на м’ясі (яловичина)
3.
Борщ закарпатський
6.
Капусняк закарпатський
7.
Човлент по-закарпатськи
1.
Банош (з бринзою, шкварками)
2.
Піджарка зі свинини
3.
Лоці з цибулею
6.
Ковбаска домашня
7.
Гурка закарпатська
13. Плов із свининою
14. Голубці з м’ясом
15. Яєчня
1.
Капуста свіжа
2.
Квашена капуста
3.
Огірки свіжі
4.
Помідори свіжі
5.
Солені огірки
6.
Буряк з хроном
7.
З крабовими паличками
8.
Редиска з цибулею
9.
Салат "Олів’є"
1.
Асорті м’ясне (шинка, сир, рулет, яловичина, ковбаса
копчена)
2.
Язик копчений
3.
Сало свіже українське
1.
Млинці з сиром
2.
Млинці з м’ясом
4.
Вареники з начинкою
5.
Кремзлики з сметаною
6.
Кнедлики з соусом
7.
Сир фрі
Кухня Франція
1. Суп з білих грибів
250
27-00
2. Суп-крем з шпинату і
базиліка
250
63-00
3. Суп-крем з креветок
300
55-00
4. Тофу «по Тайськи»
280
93-00
5. Баклажан фарширований
рататуєм
350/65
54-00
6. Мікс з капусти та
коралових грибів
180
47-00
7. Печінка з яблуками
240/50/10
48-00
8. Окунь, Форель з овочам
220/65/70
49-00
9. Лапки жаби у фритюрі з
овочами
200/50
76-00
10. Виноградні равлики з
молодою картоплею
250/150
69-00
11. Качині грудоньки з
соусом
250/50
55-00
Страви з Телятини:
1. Стейк «Марсель»
200/50
51-00
2. Ростбіф «Ніжний»
400/50
87-00
3. Медальйон з телятини
200
44-00
4. Телятина в грибному
соусі
250
49-00
5. Біфштекс натуральний з
цибулею
160
39-00
6. Телятина з чорносливом
200
41-00
7. Лангет натуральний
150
37-00
8. М'ясо відварне з
соусом
200
41-00
9. Фарширована яловичина
по-чеські
230
45-00
10. Біфштекс з бананами
200
40-00
11. М'ясо відварне
запечене
200
43-00
12. Вирізка в гірчичному
соусі
200
47-00
13. Ребра в медовому
соусі - (смачно)!!!
300
39-00
14. М'ясо оригінальне «Подих
струмка». Для цінителів оригінального!
300
49-00
СТРАВИ
ЗІ СВИНИНИ
1. М'ясо зі свинини в
гірчичному соус
200/50
45-00
2. Медальйон з естрагоном
200/50
43-00
3. Ескалоп натуральний
150
34-00
4. Відбивна в сухарях
180
36-00
5. Корейка з грибами
200/30
41-00
6. Корейка з чорносливом
і горіхами
200/50
47-00
7. Биток по-київські з
часником
150
51-00
8. М'ясо по-французьки
200
27-00
ПРИЕМНОГО
ВІДПОЧИНКУ!!!
МИ, РАДІ, ПРИЄМНО ДИВУВАТИ, ВАС.
РИБНІ БЛЮДА
1. Биток з сома
150
26-00
2. Форель фарширована
200
57-00
3. Форель «Марта»
200
68-00
4. Форель з креветками
200
59-00
5. Форель по-царські
200
60-00
6. Форель під польським
соусом
100/30
28-00
7. Лосось «Канкан»
150
34-00
8. Судак запечений з
овочами
250
39-00
9. Судак з грибами і
раками
250
51-00
10. Сьомга відварена під
польським соусом
130/50
44-00
11. Сьомга запечена під
соусом
175/50
53-00
12. Щука в гірчиці варена
(жарена)
130/30
36-00
13. Щука тушкована в
сметані з хріном
200
43-00
14. Карп жарений
150
27-00
БЛЮДА З КУРКИ
1. Філе куряче:
150
25-00
2. Курка «Клерк»:
230
35-00
3. Крила в гострому соусі:
100
13-00
4. Курчата «Табака»:
100
15-00
5. Куряче філе
фаршировані з шинкою і сиром:
100
17-00
6. Курка під апельсиновим
соусом:
180
31-00
7. Печеня з куркою (Жаркое
с курицей):
320
42-00
8. Куряча скибочка в
соусі «Південний»:
100
14-00
МЕНЮ:
ГРИЛЬ
1.Овочі на мангалі
100
14-00
2.Шашлик Форелі
100
28-00
3.Шашлик Сома
100
24-00
4.Шашлик з телятини
100
17-00
5.Шашлик з свинини
100
19-00
6.Шашлик з ягня
100
25-00
7.Шашлик з курочки
100
15-00
8.Шашлик з ошийка
100
21-00
9.Стейк зі свинини на
кістці
200
43-00
10.Стейк Форелі
200
54-00
11.Стейк телячий
200
40-00
12.Стейк курки
180
30-00
13.Ковбаски на мангалі
250
37-00
14.Стейк Лосося
200
55-00
15.Стейк печінки
180
37-00
16.Привал Мисливця
400
98-00
17. Лаваш,( Хліб)
0.50
2-00
СОУСИ
КУХНІ
1. Майонез
50
9-00
2. Кетчуп
50
9-00
3. Гірчиця
50
9-00
4. Соус з часником
50
9-00
5. Соус Тар-Тар
50
9-00
6. Хрін
50
9-00
7. Соус медовий
50
9-00
8. Соус гірчичний
50
9-00
9. Хрін зі сметаною
50
9-00
10.Соус від Шеф-кухаря
50
9-00
1.
Відварена картопля
150
11-00
2.
Картопля Фрі
150
14-00
3.
Картопля по-домашньому з салом та цибулею, (часником)
200
25-00
4.
Фарширована картопля в грибному соусі
4.
Картопля печена
150
19-00
5. Рис
150
10-00
6. Рис
«Ризотто» (з овочами)
200
21-00
7. Рис
з чорносливом
180
19-50
8.
Відварені овочі під сиром
200
18-00
9.
Спагетті під сиром
200
17-00
10.
Спагетті «Гратан»
220
34-00
11.
Спагетті «Балоньез»
220
31-00
12.
Пельмені з маслом
150
21-00
13.
Пельмені жарені
150
19-50
14.
Пельмені запечені під сиром «Едем»
200
27-00
15.
Гарячий овочевий салат
200
35-00
АДМІНІСТРАЦІЯ КОМПЛЕКСУ : «ПОДИХ СТРУМКА»